Alternatív gondolat

Alternatív gondolat

Ez csak a kezdet? Avagy email szolgáltatási problémák.

2022. december 28. - Usulkjt001

2022 december 24.

Leállt majdnem az összes magyar email szolgáltatónál a regisztrálás és maguk a szolgáltatások is csak zökkenőkkel, hibákkal használhatók.

Egyedüli kivétel ezalól az Orbánék markában lévő freemail. Nyilván puszta véletlen. Habár az utóbbi időben láthattuk, hogy Orbánék valamiféle nemzeti érdekre hivatkozva egyesítik a bankokat, a TV, Internet és Mobilszolgáltatókat, A 4IG nevű cégbe integrálva, amiről már most tudni lehet, hogy végül egyetlen szolgáltató veszi meg: T-Com, amit mi egyszerű emberek csak Trékomnak hívunk.

Ez persze mind véletlen. Nyilván nem arra készülnek, hogy az összes magyar emailszolgáltatót bekebelezzék, hogy aztán abból is egyetlen, hatalmas, és egyeduralkodó szolgáltatást csináljanak. Így nem lévén versenytárs, bármire rákényszeríthetik a felhasználókat. Kezdve a kínai típusú kovid QR kód diktatúrától, egészen Bill Gates-ék alig használható, operációs rendszernek álcázott trójai kártővjéig, a windows 10-11 használatáig.

Nyilván én vagyok paranoid.....

Vagy mégsem?

Printek:

indareg.jpg

citroreg.jpg

Az euromail simán odaugrik a belépéshez. Mintha nem is akartam volna regisztrálni. Egyedül a gmail.hu enged regisztrálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altergondol.blog.hu/api/trackback/id/tr3218012030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása